Fotografie kan een artistieke vrijplaats zijn waar, indien nodig, conventies worden uitgedaagd en waar we grenzen hertekenen en verplaatsen.

 

 

Onze lokalen bevinden zich op de ring rond Leuven, Diestsevest 39. Op wandelafstand van het station en van de ondergrondse parking "De Bond". Naast een vergaderruimte beschikken we over een "lichte kamer", een fotostudio en een vergader/tentoonstellingszaal.

Kaart: 

 

 

We vergaderen iedere donderdag (behalve tijdens de maanden juli en augustus) van 19u30 tot 23 uur in onze lokalen, Diestsevest 39, Leuven. Je bent steeds welkom om kennis te maken en de sfeer op te snuiven. Het programma van onze wekelijkse activiteiten kan je trouwens bekijken op deze website, klik naar: Agenda

Van harte welkom en tot binnenkort.

 

Aanvraag lidmaatschap

Gelieve voor het vervolledigen van uw aanvraag om lid te worden, het onderstaande formulier in te vullen. Vult u alstublieft alle verplichte velden * in.

captcha

 

 

Tijdens wekelijkse bijeenkomsten, in eigen lokaal, houden we ons creatief bezig met alle vormen van de hedendaagse beeldvorming. Regelmatig doen we uitstappen om samen een onderwerp aan te pakken.

Werkgroepen rond: natuur, mens, structuren en techniek, coördineren en stimuleren allerlei projecten. Zo komen de meer dan 40 leden aan hun trekken.

Kennis en ervaring worden uitgewisseld in een open en gemoedelijke sfeer. regelmatig komen externe sprekers hun ideeën en technieken uitleggen. Tijdens de projecten en jaarlijkse tentoonstellingen krijgen alle leden de gelegenheid met hun werk naar buiten te komen.

Foto Gamma heeft een zeer rijk verleden. Opgericht in 1909 als onderafdeling van de Leuvense Kring voor Voordrachten zijn  we reeds de respectabele leeftijd van 100 jaar gepasseerd. Maar onze blik is gericht op de toekomst.

Steeds betere foto's en nieuwe projecten, zegden we niet eigenzinnig creatief !

Subcategorieën

   
© Foto Gamma Leuven