We vergaderen iedere donderdag (behalve tijdens de maanden juli en augustus) van 20 tot 23 uur in onze lokalen, Diestsevest 39, Leuven. Je bent steeds welkom om kennis te maken en de sfeer op te snuiven. Het programma van onze wekelijkse activiteiten kan je trouwens bekijken op deze website, klik naar: Agenda

Indien je na een eerste vrijblijvend bezoek beslist om lid te worden, kan dat door 60€ te storten op onze clubrekening BE89-7775-9707-4785. Gelieve hierbij uw postadres te vermelden. 

Dit bedrag omvat ook het lidmaatschap bij het "Centrum voor Beeldexpressie" (CvB) waardoor je kan genieten van extra voordelen zoals een bijkomende verzekering en een abonnement op het tijdschrift "Beeld Express". Klik hier voor een overzicht van de diensten van het CvB.

Na ontvangst van uw lidgeld, maken we voor u een account op onze website met de gegevens die u in onderstaand formulier invult

Van harte welkom en tot binnenkort.

 

Aanvraag lidmaatschap

Gelieve voor het vervolledigen van uw aanvraag om lid te worden, het onderstaande formulier in te vullen. Vult u alstublieft alle verplichte velden * in.

captcha

   
© Foto Gamma Leuven