U bent niet verbonden. De nieuwsbrief kan enige gebruikersinformatie bevatten, waardoor deze mogelijk niet correct wordt weergegeven.

Fotografe Isabel Devos presenteert haar werk

Fotografe Isabel Devos presenteert haar werk
 
 

logo

 

Isabel Devos

presenteert haar fotografieBeste vrienden,

Binnenkort organiseren we een virtuele lezing met Isabel Devos. Deze zal doorgaan op donderdag 24 februari om 20 uur.

Isabel is een veelzijdige kunstenares, die experimentatie, manipulatie en contemplatie combineert. Ze onderzoekt  de natuurlijke processen en hun invloed op menselijke structuren. Haar werk is abstract expressionistisch zonder symbolische elementen, er hangt een zweem van sterkte, spankracht, melancholie en eenzaamheid. Referenties naar Turner, Congdom en Rothko zijn niet ver zoek.

ISABEL DEVOS

Isabel Devos (°1975, BE) studeerde Fotokunst aan de KASK School of Arts Gent. Na enkele jaren van functioneel fotowerk binnen de theatersector presenteerde ze de reeks Contemplative Landscapes in 2017. Deze kwam tot stand kwam naar aanleiding van een kunstenaarsresidentie bij KIK in Nederland in 2014.  Haar beelden bevragen op picturale wijze de willekeur van de natuur. Ze fluisteren over de schoonheid van het toeval en het verval. Het schakelen tussen positief en negatief loopt als een motief door haar werken. Wie lang genoeg kijkt en vervolgens de ogen sluit, ziet misschien wel het positieve beeld: een imaginair landschap.

Bijdrage in de kosten 5 €, over te schrijven op onze rekening BE89 7775 9707 4785
Gelieve in te schrijven via deze LINK
Na ontvangst van uw bijdrage mailen we u de link naar de Zoom vergadering.

Geniet van de dag, elke dag.
Patrick De Nys
Voorzitter
 
www.fotogamma.be | contact | facebook
 
Niet meer geïnteresserd ? » uitschrijven