Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

FotoGamma Leuven Atelier nodigt uit

FotoGamma Leuven Atelier nodigt uit
 
 

       Iwert Bernakiewiczlogo

          Artist talk

---

‘Synchronicity has nothing to do with order, but everything with chaos.’

lars bcz ibcz portraitArchitect/fotograaf Iwert Bernakiewicz (°1970) combineert zijn artistieke vaardigheden met twee decennia ervaring in architectuurontwerp en -onderwijs.

Zijn werk is in basis het opnieuw samenstellen van de werkelijkheid, als een verhalenverteller. FRAG is de werktitel, enerzijds ‘vraag’ in het Duits, anderzijds de stam van het Latijnse‘frangere’, breken, fragiliteit, het breekbare.

In zijn Kaleidoscopische beelden wordt gewichtloosheid geïntroduceerd om architectuur en ruimte te condenseren tot parallelle werelden. In zijn plooisculpturen worden menselijke interacties teruggebracht tot hun uiterste minimum voor een maximum aan expressie. Zijn fotografisch werk is als een obsessief compulsief observeren. Een groeiende verzameling van fragiele fragmenten, beseffend dat alles in een oogwenk anders kan zijn.
Voor meer info en geselecteerde portfolios zie www.ibcz.be.

Wanneer : 13 april 2023 - 20 uur                              Plaats: Diestsevest 39, Leuven                        Toegang : 5 euro voor niet-leden                op rekening FotoGamma Atelier : BE89 7775 9707 4785 

Inschrijving : bestuur@fotogamma.be

--
www.fotogamma.be | contact | facebook
--